Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa

"Lauantaiaamuna 13. toukokuuta 1819 valaanpyyntialus Paradox on valmiina lähtemään kaksivuotiselle matkalleen. Kaupunki seuraa tarkkaavaisena puolikannella seisovaa huolestunutta kapteenia ja tämän miehistöä. Raskas ankkuri hissataan keulan viereen ja purjeita aletaan levittää lisää..."

Valaskaupungiksi ristitty roolipeli keskittyy niin ihmissuhteisiin kuin seikkailuihin, ja on luultavasti ainoaa laatuaan, jossa hahmoilla on mahdollisuus pestautua valaanpyyntilaivan miehistöön ja lähteä mukaan vaaralliseen jahtiin. Vaihtoehtoisesti voi myös jäädä Nantucketiin, työskennellä vaikka satamassa ja käydä tavernoissa huvittelemassa. Pelissä ollaan jatkuvasti tiiviissä yhteisössä, oli hahmot sitten saarella tai laivassa, joten ihmisten kanssakäymiset ovat pakostakin pelin keskipisteenä.

Roolipeli on saanut vaikutteita Herman Melvillen kirjoittamasta romaanista Moby Dick sekä elokuvasta Kamppailu merta vastaan, mikä perustuu Nathaniel Philbrickin samannimiseen romaaniin. Pelkkä valaanpyynti roolipelin ideana alkoi tuntua todella hankalalta toteuttaa, lähinnä koska liittyjiä ei luultavasti tulisi tarpeeksi laivan miehistön täyttämiseksi, joten jokainen voi halutessaan valita saarelle jäämisen valaanpyynnin sijaan. Sivuilla pyritään selittämään vaihtoehtojen toteutuvuudet mahdollisimman tarkasti, mutta jos jokin jää sinulle epäselväksi, älä epäröi ottaa lokikirjassa yhteyttä!

päivitetty 12.01.2019

S I V U I N F O   &   L I N K I N V A I H T O
 
‣ Perustettu 22.01.2018, avattu 00.00.2019
‣ Ulkoasu ja tekstit © Tiuhti (+ eri lähteet)
‣ Sivupalkin kuva © loonatic (CC BY-NC-ND 2.0)

Ei linkinvaihtajia.

©2019 ‣ Valaskaupunki - suntuubi.com